Velkommen til Kiropraktor Jensen sin nettside, på våre nettsider finner du informasjon om oss og hva vi gjør, priser, åpningstider, litt om våre kiropraktorer, helseforsikring og veibeskrivelse.

Hodepine

Hodepine er smerter som oppstår i eller rundt hodet, og kan deles opp i flere forskjellige katogerier avhengig av lokasjon og årsak.


Spenningshodepine

Spenningshodepine er ofte forårsaket av stress eller problemer i bevegelsesapparatet. Det oppleves vanligvis som et stramt bånd rundt hodet, ofte kryssende fra begge sider av tinningen.Migrene

Migrene er  en annen type hodepine som kan variere veldig i presentasjon. Ofte kan migrene vare over lengre tid med noe man kaller aura. Aura kan f. eks være forstyrrelser i synsfeltet som «følere», svimmelhet eller prikking i hånd og fjes. Vanligvis inntreffer auraen rett før hodepinen.


Legemiddelutløst hodepine

Legemiddelutløst hodepine er en av de vanligste formene for hodepine og er forårsaket av forlenget bruk av symptomlindrende medikamenter. Legemiddelutløst hodepine kan ligne på spenningshodepine. Når pasienten avslutter medikamentet vil hodepinen ofte øke for å så minke, dette er vanligvis pga. abstinensplager, altså at kroppen reagerer på plutselig avvenning fra et medikament.