Velkommen til Kiropraktor Jensen sin nettside, på våre nettsider finner du informasjon om oss og hva vi gjør, priser, åpningstider, litt om våre kiropraktorer, helseforsikring og veibeskrivelse.

Om oss

Kiropraktor Jensen åpnet i August 2021 på Aktiv 365 Straume, og har som mål å hjelpe folk med å få en sunnere og mer velfungerende kropp. Vi har et salutogenetisk perspektiv på helse, som betyr at vi fokuserer på å forbedre hvert individs fysiske og psykiske helse gjennom gode helsevalg og kiropraktikk. 

Hos oss vil du få en tilpasset behandlingsplan basert på dine mål og forutsetninger. Vi tilbyr behandling for pasienter med akutte og langvarige plager. Vi kan også hjelpe for eksempel idrettsutøvere som ønsker å prestere best mulig. 


Velkommen til oss! 

Kiropraktor - Alexander Aloyius Jensen

Jeg er utdannet kiropraktor fra Anglo-European College of Chiropractic i Storbritannia, medlem av Norsk Kiropraktorforening og har tidligere jobbet som kiropraktor i The Centre for Positive Health i Nord-England. Da jeg returnerte til Norge startet jeg å jobbe i Klinikk for Alle Åsane og startet senere opp Kiropraktor Jensen på Straume, Sotra.


Etter fullført mastergrad på AECC har jeg blitt medlem av the Royal College of Chiropractors og fullført videreutdanning i England og Norge. Som kiropraktor kan jeg sykemelde inntil 12 uker, henvise til spesialist og/eller bileddiagnostikk, og behandle pasienter med helseforsikring.  


I løpet av min tid som kiropraktor har jeg hjulpet flere pasienter med akutte og kroniske smerter i rygg og nakke, men også andre problemområder som vonde skuldre og ankler. Jeg har også behandlet gravide, babyer og barn. 


Kiropraktorteknikken jeg bruker er hovedsakelig Sacro-Occipital Technique, som er en teknikk som kan tilpasses også de som ikke er så glad i "knekk" eller de som ikke passer for mer fysisk behandling.


Jeg snakker jevnlig for gravide på fødselsforberende kurs på helsehuset Straume. Her snakker jeg om hvordan man kan bevege seg best mulig for å unngå å få problemer med ryggen. 


På fritiden min trener jeg brasiliansk jiu jiutsu, spiller gitar og liker å tilbringe tid med familien min.

Kiropraktor Jensen